A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Elfogadom
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat Ragula Zoltán Róbert e.v. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Ragula Zoltán Róbert e.v.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy Ragula Zoltán Róbert e.v. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.csodaszappan.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Ragula Zoltán Róbert e.v.
A szolgáltató székhelye: 2200 Monor, Kinizsi u. 51.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@csodaszappan.hu
A szolgáltató nyilvántartási száma: 6784012
A szolgáltató adószáma: 63550160-1-33
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Monor Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda
Műhely jegyző által kiadott nyilvántartási száma: 533/2010
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
 

Adatok rögzítése
A csodaszappan.hu weboldalra látogatók vásárlás, ill. regisztráció céljából rögzítik adataikat (név, cím, e-mail cím, telefonszám). Az adatrögzítők (a továbbiakban: Felhasználók) az adataik rögzítésével a jelen nyilatkozatat elfogadják és magukra nézve kötelezőnek ismerik el, így az adatrögzítéssel a jelen nyilatkozatat szerinti adatkezeléshez a Felhasználók hozzájárulnak. A jelen Szabályzat szerinti adatkezelés az érintett hozzájárulásán alapul. A csodaszappan.hu a Felhasználó által önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az egyes Felhasználók azonosításához, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges mértékben használja fel. A Felhasználó személyes adatainak felhasználásához, kezeléséhez a személyes adatok önkéntes rendelkezésre bocsátásával – adott célhoz kötötten – egyben kifejezett hozzájárulását adja.

A csodaszappan.hu kijelenti, hogy a weboldalon keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.

Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza, vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a weboldal működtetését.

Adatok rögzítésének és kezelésének célja
A csodaszappan.hu a rögzítéssel megadott adatokat elsősorban Felhasználói részére a weboldal szolgáltatásai nyújtása érdekében, valamint a csodaszappan.hu-val. kapcsolatos hírek és ajánlatok, továbbá kommunikációs levelek megküldése valamint látogatóival való kapcsolattartás céljából használja fel, kezeli.

A következő adatok kerülnek rögzítésre: név, cím, e-mail cím, telefonszám. A rögzítéssel megadott e-mail címekre hírlevél küldése is történik, amennyiben ehhez a Felhasználó az adatrögzítéssel egyidőben hozzájárulását adta. A hírlevélről minden egyes hírlevélben megjelenő linken keresztül lehet leiratkozni.

Adatkezelés időtartama, módja
A jelen nyilatkozat szerint az adatkezelést a csodaszappan.hu az adatok végleges törléséig folytatja. Az adatai végleges törlését a Felhasználónak kell kezdeményeznie. A Felhasználó bármikor jogosult a rögzített adatainak végleges törlését kezdeményezni az info@csodaszappan.hu e-mail címre küldött levélben. A csodaszappan.hu köteles a kérelmező adatait a vonatkozó kérelem beérkezésétől vagy kézhezvételétől számított legkésőbb 30 napon belül törölni. A Felhasználók bármikor jogosultak továbbá adataikban változtatást és/vagy módosítást, helyesbítést kérni, adataik kezeléséről tájékoztatást kérni, adatainak felhasználását megtiltani, szintén a fenti e-mail címre küldött levélben.

A csodaszappan.hu a rögzített adatokat bizalmasan kezeli, és mindent megtesz az adatok biztonsága érdekében, azokat a weboldal megfelelő működéséhez szükséges módon használja fel. Ide értendő többek között az email-küldés a Felhasználó részére, és az általa megadott elérhetőségekre, mely esetben az üzenet az adott szolgáltatón keresztül kerül kiküldésre. A csodaszappan.hu sosem fogja marketing célokra értékesíteni vagy kölcsönadni személyes adatait harmadik félnek. Idézésre, bírósági határozatra vagy jogi eljárás keretében szükség esetén a csodaszappan.hu átadhatja a Felhasználó személyes adatait és más vonatkozó információkat. Továbbá a csodaszappan.hu biztosíthatja, illetve gyakorolhatja törvényen alapuló jogait, valamint védekezhet bírósági keresetekkel szemben.

A Felhasználó az adatkezeléssel kapcsolatosan bármikor felvilágosítást kérhet a csodaszappan.hu-tól az info@csodaszappan.hu e-mail címre küldött levélben.

A honlapon végzett webanalitika
A csodaszappan.hu tájékoztatja Felhasználóit, hogy a csodaszappan.hu weboldal látogatottságának méréséhez és látogatóinak viselkedésének figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programokat használja.

A hivatkozott programok a felhasználó számítógépén ún. cookie-kat helyeznek el, melyek felhasználói adatokat gyűjtenek. A csodaszappan.hu weboldalra látogatók (Felhasználók) engedélyezik a csodaszappan.hu részére a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok használatát. Egyben hozzájárulnak felhasználó viselkedésük figyeléséhez, követéséhez és a programok által nyújtott minden szolgáltatások igénybe vételéhez a csodaszappan.hu részére. Mindezek mellett a felhasználónak lehetősége van bármikor a cookie-k adatrögzítését és adattárolást a jövőre vonatkozóan letiltani a lentiek szerint. Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok beállításai és használata teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi hatóság követelményeinek.

A Google tájékoztatása szerint a Google Analytics főleg első féltől származó cookie-k segítségével jelenti a webhelyén létrejött látogatói interakciókat. Ezek a cookie-k csak személyazonosításra alkalmatlan információkat rögzítenek. A böngészők nem osztják meg a saját cookie-kat a domainek között. A cookie-ról további információ található a Google Hirdetés és adatvédelem GYIK-ban.

Google Analytics
A csodaszappan.hu a Google Analytics programot elsősorban statisztikái előállításához használja, többek között méri vele kampányai eredményességét. A program használatával a csodaszappan.hu főként arról szerez információt, hogy hány látogató kereste fel weboldalát, és a látogatók mennyi időt töltöttek a weboldalon. A program felismeri a látogató IP címét, ezért tudja követni, hogy a látogató visszatérő vagy új látogató-e, továbbá követhető, hogy a látogató milyen utat tett meg a weboldalon és hova lépett be.

Google Remarketing
A csodaszappan.hu a Google Remarketing program használatával a Google Analytics megszokott adatai mellett a DoubleClick cookie adatait is gyűjti. A DoubleClick cookie révén lehet használni a remarketing szolgáltatást, amely elsősorban biztosítja azt, hogy a csodaszappan.hu weboldalra látogatók később szabad Google hirdetési felületeken a csodaszappan.hu hirdetésével találkozzanak. A csodaszappan.hu a Google Remarketing programot igénybe veszi online hirdetéseihez. A csodaszappan.hu hirdetéseit külső szolgáltatók – például a Google – is megjelenítik internetes webhelyeken. A csodaszappan.hu és külső szolgáltatók, például a Google, saját cookie-kat (például a Google Analytics cookie-jait) és harmadik féltől származó cookie-kat (például a DoubleClick cookie-t) használnak együttesen a felhasználók által a weboldalon tett korábbi látogatások alapján történő tájékozódásra, illetve a hirdetések optimalizálására és megjelenítésére.

Google AdWords konverziókövetés
A Google AdWords konverziókövetés célja, hogy a csodaszappan.hu mérni tudja az AdWords hirdetések hatékonyságát. Ezt a Felhasználó számítógépén elhelyezett cookie-k segítségével teszi, amely 30 napig létezik, és nem gyűjt személyes adatokat.

Facebook Remarketing
A csodaszappan.hu a Facebook remarketing pixelét használja a Facebook-hirdetések hatékonyságának növelésére, ún. remarketing lista építése céljából. Így a Weboldal meglátogatása után külső szolgáltató - például a Facebook - internetes webhelyeken hirdetéseket jeleníthet meg. A remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra. A látogató személyes adatait nem tartalmazzák, kizárólag a böngésző szoftvert azonosítják.

5. Cookie-k letiltása
Ha a cookie beállításait szeretné kezelni, vagy letiltani a funkcióról, azt a saját felhasználói számítógépéről megteheti böngészőjében. Ez az opció a böngésző eszköztárától függően található meg a cookie-k/sütik/követési funkciók elhelyezései menüpontban, általában azonban az Eszközök > Beállítások > Adatvédelem beállításai alatt állíthatja be, milyen követési funkciókat engedélyez/tilt le a számítógépén.

Azok a Felhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics jelentést készítsen a látogatásukról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményt. Ez a kiegészítő arra utasítja a Google Analytics JavaScript-szkriptjeit (ga.js, analytics.js, and dc.js), hogy ne küldjenek látogatási információt a Google számára.

Ha le szeretné tiltani az Analytics webes tevékenységét, keresse fel a Google Analytics letiltó oldalát, és telepítse a bővítményt böngészőjéhez. A bővítmény telepítéséről és eltávolításáról további tájékoztatásért tekintse meg az adott böngészőhöz tartozó súgót.

A csodaszappan.hu. fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen nyilatkozat tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön.