A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > >

BLOG

Ismerd meg Te is Őket! 7. rész: vighadalom.hu

Ismerd meg Őket sorozatunk 7. részében egy nagyon szimpatikus házaspárt, és az általuk létrehozott tematikus oldalt szeretném bemutatni nektek, ami az esküvőre készülődő pároknak nagy segítségére lehet. Vigh-Bíró Lejla és Vigh Csaba - a saját esküvőjük szervezési tapasztalataiból kiindulva -  egy olyan honlapot álmodotmeg, amely letisztult formában, egyszerűen és gyorsan segít magas színvonalú esküvői szolgáltatókat találni. Nem hiszitek? Tegyetek mihamarabb egy próbát! 

Tovább a teljes cikkre...


Ismerd meg Te is Őket! 6. rész: Nádas Pihenőpark

Joó Imolával beszélgettem, aki kulisszatitkokat oszt meg a Nádas Pihenőpark mindennapjaiból.

Tovább az interjúra...


Ismerd meg Te is Őt! 5. rész: Lasán Judit szertartásvezető

A sorozat ötödik része különösen időszerű. Annak ellenére, hogy az idei esküvői szezonból lassan kifutunk (de persze még koránt sincs vége!), az ősz már a jövő évi esküvők szervezése jegyében telik!

Lasán Judit szertartásvezetővel beszélgetek, aki a SIPITO Pihenőpark üzletvezetőjeként már lázasan készül az október elsejei Esküvő Kiállításukra

Tovább az interjúra...


Ismerd meg Te is Őt! 4. rész: Romanov Anni fotóművész

Az augusztus Romanov Vivien Annival készült beszélgetéssel zárul, de még korántsem tartunk a sorozat végén!

Az ANNI Photo megálmodója fiatal, lendületes és rendkívül tehetséges, s hogy ez mennyire igaz, megtudhatjátok a soron következő riportból...

Tovább a teljes beszélgetésre...


Ismerd meg Te is Őket! 3. rész: Falusi Legenda vendégház

Legendák nyomába eredünk ezen a héten: ellátogatunk egy aprócska börzsönyi falu elbűvölő portájára, ahol mindig kedves szóval és - ha jókor érkezünk - ínycsiklandó péksüteményekkel várják a megpihenni vágyó vendéget.

Falusi Legenda gazdasszonyával, Bujdosó Hajnalkával beszélgettem. Fogadjátok szeretettel!

Tovább a teljes beszélgetésre...


Ismerd meg Te is Őket! 2. rész: Pillangó Könyvesbolt

Máris itt van a sorozat következő része, amit Kovács-Solymosy Zsuzsival, a Pillangó Könyvesbolt megálmodójával készítettem. Az interjúból többek között kiderül, hogy hogyan nyílt meg Monor hangulatos könyvesboltja, és megtudhatjuk, hogy mit érdemes nyaralásra feltétlenül magunkkal vinni.

Tovább a teljes beszélgetésre...


Ismerd meg Te is Őket! 1. rész: Mézédes Méhészet

Sokan böngészitek a "Náluk megtalálod" és a "Partnereim" oldalakat - egytől egyig remek emberek és nagyszerű szolgáltatók -, így arra jutottam, hogy 10 részes, interjúsorozatot készítek, hogy Ti is megismerhessétek, kikkel működik együtt a Csodaszappan. Lesznek kulisszatitkok, pletyik és érdekességek...egyszóval érdemes lesz a Csodaszappannal tartanotok  smiley

Az interjú Kavaleczné Trepka Ágival (Mézédes Méhészet, Bénye) készült, fogadjátok szeretettel!

Tovább a beszélgetésre...


Palackposta - avagy mit üzen a 2012-es és a 2017-es feleség a 2018-as menyasszonyoknak?

Nemrég regisztráltam a legnagyobb közösségi oldalon a Menyasszonyi csevegő csoportba (megj.: érdemes itt menyasszonyként jelen lenni, mert rengeteg hasznos ötlet/tapasztalat cserél gazdát a "menyák" között), ahol az egyik bejegyzésben egy – most már - feleség 6 pontban szedte össze az esküvőszervezési tapasztalatait. Megtetszett az ötlet, úgy döntöttem, megosztom az írásátde kiegészítem saját esküvőm öt évvel korábbi tapasztalataival.
Lássuk!

Elolvasom...


Milyen a tökéletes őszi esküvő? Mutatom!

Mindig nagy örömmel tölt el, amikor az esküvői köszönetajándékokról fotókat kapok az ifjú feleségektől.

Általában egy-két fotó érkezik, de Rita egy egész csokorra valóval lepett meg, ezért úgy gondoltam egy önálló bejegyzést szánok gyönyörű őszi esküvőjüknek.

Milyennek képzeltem korábban a tökéletes őszi esküvőt? Bevallom, nem gondolkodtam sokat rajta, de Ritáék esküvői képeit látva azt hiszem nagyon-nagyon közel állunk hozzá    smiley

Elolvasom...


100 tő levendula múltja és jelene

Júniusban egy vérbő nyár pénteken megérkeztek hozzánk az első hivatalos levendulaszüretelők, akikkel tartalmas délutánt tölthettünk együtt.

No, de talán jobb, ha az elején kezdem: nem volt mindig 100 tőből álló levendulaültetvény a birtokunkon...

Elolvasom...


Brigiék Nagy Napja

Ismerjétek meg Brigiék esküvőjének részleteit, amelyből kiderül, hogyan találja meg egy pillanat alatt a leleményes menyasszony, az előre megvásárolt tüll szalagokba, a beleillő nagyszerű ajándékot. Egy kis rafinériával pedig rögtön ültetőkártyákká avanzsáltak az illatozó ajándékok.

Fogadjátok szeretettel!

Elolvasom...


Beáék Nagy Napja

Mostani bejegyzésemben Bea és Tomi Nagy Napjába kaphattok betekintést. Letisztult elegancia, természetközeli színek, rengeteg levendulás Csodaszappan, egy kis rafinériával különlegessé tett ajándékkísérő kártya. Mind-mind hozzájárultak, hogy ez az esküvő is felejthetetlen legyen.

Kellemes időtöltést kívánok!

Elolvasom....


Antóniáék Nagy Napja

Vállalkozásom élete idén kifejezetten izgalmasan alakult, hiszen csodálatos esküvőkre készíthettem köszönőajándékokat, szappanszívek és szappanvirágok formájában. A következő hetekben egy-egy interjút teszek közzé weboldalamon, amelyekből akár Ti is ötletet meríthettek hol, hogyan és mivel érdemes az esküvőtöket igazán felejthetetlenné tenni.

Elsőként Antóniáék története érkezik, fogadjátok szeretettel!

Elolvasom...


Az esküvői sorozat negyedik része következik

Interjú egy vidám, nagyon vagány, laza – mostmár – feleséggel, aki bringával érkezett nyáron a találkozónkra. Esküvőjük egy stílusos pincében volt, és vendégeiket kétféle Csodaszappannal lepték meg. S hogy miért döntöttek így? Xandrától megtudhatjuk, fogadjátok szeretettel!

Elolvasom...


A hely, ahol mindig illatozó Csodaszappanok várnak a szobában

A Monor mellett található Nádas Tó Park Hotel, amely környékünk egyik (ha nem a) legnépszerűbb esküvői helyszíne, idén új szobákkal bővítette szálláskapacitását.

gyönyörű tóparti környezetben fekvő hotelben már közel egy éve a Csodaszappan hotelszappanjai kényeztetik az esküvők után megpihenni vágyó násznépet, illetve az átutazó vendégeket. 

Megtekintem...