A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. 

Hotelszappan, céges ajándék

AJÁNDÉKOK CÉGES PARTNEREKNEK, KOLLÉGÁKNAK

A marketing lélektani küzdelem – állítja Al Ries és Jack Trout. Hasson a lélekre!
Szólítsa meg partnereit, vevőit, ügyfeleit
valamivel, ami felidézi a nosztalgikus időtlenséget, a gyermekkor illatait, csipetnyi figyelmes gondoskodást! A szappanokat és az őket rejtő dobozokat, olyanná varázsolom, hogy ön mindezt közvetíthesse. Ön a logóját vagy elérhetőségét, cégének nevét vagy a termékét szeretné eljuttatni az érdeklődőkhöz – én azt mondom, üzenetét csomagolja különleges köntösbe!

Legyen stílusos, hatásos és trendi!
A Csodaszappan termékei és filozófiája esztétikus és izgalmas közvetítőkként szinte észrevétlenül szolgálják az Ön üzleti sikerét... Mert „a marketingben ugyanaz működik hatékonyan, ami a háborúban: a váratlan” – hogy még egy gondolatot idézzek a neves szakemberektől...

Kérjen személyre szabott ajánlatot az info@csodaszappan.hu címen!


Virágszappan - hotelszappan!

Az ajándék mini szappan meglepő és hatásos. A gyorsan elfogyó, kissé elcsépelt csokoládé vagy cukorka, a sablonos, gyári szappanok helyett prémium minőségű kézműves termék a szállodák szobáiba.

Vendégének azt üzeni: „figyelünk önre, a környezetünkre, és lépést tartunk a trendekkel is”.

Virágszappanjaimat a megrendelő arculatának megfelelően alakítom, hogy vendégeiben újra meg újra felidézze az ön szállodájában töltött napokat…

Rendezés:

Hotelszappan

A gyorsan elfogyó, kissé elcsépelt csokoládé vagy cukorka, a sablonos, gyári szappanok helyett prémium minőségű kézműves termék a szállodák szobáiba.

Egyedi ajánlatért küldjön e-mailt az: info@csodaszappan.hu címre.

Az oldal tetejére