A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Elfogadom
Termékek Menü

Újdonságok

Itt találod 2019 legújabb Csodaszappanos köszönetajándékait! 

Rendezés:
Várható szállítási idő: 5 munkanap
Ajándékozz egészséget szeretteidnek! A gondosan válogatott szárított citromfűből, körömvirágból és levendulavirágokból álló teakeverék erősíti az immunrendszert és nyugtatja az idegeket. A víztiszta tégelybe töltött teakeverék alu tetővel záródik, a tetejére pedig egyedi ajándékkísérő címkét helyezek, amelyre személyes üzenetetek, vagy éppen a vendégetek neve kerülhet.
490 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap

Lepd meg a násznépet különleges megjelenésű köszönetajándékkal! A kémcsőbe töltött illatozó fürdősó a Csodaszappan műhelyében készül, tetszőleges illatban és színben, hogy az esküvői dekorációhoz teljes mértékben illeszkedjen. A fürdősót minden esetben egyedileg készítem az esküvő előtt.

El tudnád képzelni a Nagy Napon? Keress fel, elkészítem nektek! 

info@csodaszappan.hu vagy 06-20-200-2882

540 Ft
Várható szállítási idő: 14 munkanap

Nincs édesebb köszönetajándék, mint egy kis üvegnyi hársméz! A csinos üvegcsébe töltött nektárt egyedi ajándékkísérővel készítem, amelyen helyet kap a nevetek és esküvőtök dátuma is  smiley

El tudnád képzelni a Nagy Napon? Keress fel, elkészítem nektek! 

info@csodaszappan.hu vagy 06-20-200-2882

450 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap

Hagyományos stílusú esküvők nélkülözhetetlen köszönetajándéka lehet a kémcsőbe töltött csemege kalocsai fűszerpaprika. Vendégeid otthonukban, még számtalanszor felidézhetik esküvőtök feledhetetlen hangulatát, amikor ételeiket a tőletek kapott paprikával varázsolják különlegessé!

A köszönetajándékhoz színes szaténszalaggal rögzített ajándékkísérő kártya is jár.

520 Ft