A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Elfogadom
Termékek Menü

Hulladékmentes köszönetajándékok

Jó helyen jársz, ha alacsony ökológiai lábnyomú köszönetajándékkal szeretnétek meglepni a násznépet. A Csodaszappan műhelyéből kikerülő kézműves vendégajándékok csomagolása egytől-egyig szelektíven gyűjthető vagy komposztálható, így nem kell attól tartanod, hogy további hulladékkal terheled a környezetet.

Találd meg az esküvőtök stílusához leginkább passzoló zero waste megoldást!

Rendezés:
Várható szállítási idő: 10 munkanap

Nincs édesebb köszönetajándék, mint egy kis üvegnyi hársméz! A csinos üvegcsébe töltött mézet olyan ajándékkísérővel készítem, amelyen helyet kap a nevetek és esküvőtök dátuma is.   smiley

El tudnád képzelni a Nagy Napon? Keress fel, elkészítem nektek! 

info@csodaszappan.hu vagy 06-20-200-2882

450 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap

Ha fontos számodra a környezettudatosság, akkor azonnal szívedbe zárod ezt a köszönetajándékot.   heart

A mag az élet és a termékenység szimbóluma, mely szinte minden ősi kultúrában jelen van. A csomagban található magok kifejlődve nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem igazi pillangó- és méhecskecsemege virágokká válnak. Az újrahasznosított kraft papírból készült boríték a természetben teljesen lebomlik, 100% zero waste termék.  smiley

Az ajándékkártya sablonjait és az ültetéssel kapcsolatos információkat a leírásban találod.

360 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap

Vintage esküvők pompás köszönetajándéka lehet a horgolt poháralátét. Elegánsan visszafogott megjelenésű, natúr pamut fonalból készített magyar kézműves termék.

A poháralátéthez ajándékkísérő kártya is jár - a Pár nevével és az esküvő dátumával-, melynek grafikáját ITT lehet kiválasztani.

440 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap

A tökéletes vendégajándékot keresed vintage vagy greenery stílusú esküvődhöz? Megtaláltad!

A köszönetajándék 1 db kézműves szappanvirágot tartalmaz, újrahasznosított kraft papírból készült kézműves díszdobozban. 100 % zero waste ajándék.   yes

El tudnád képzelni a Nagy Napon? Írj vagy keress telefonon! 

info@csodaszappan.hu vagy 06-20-200-2882 

590 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap
Greenery vagy minimalista stílusú esküvők tökéletes hulladékmentes köszönetajándéka a levélmintás, díszdobozba rejtett szappanvirág. A doboz belső oldalát személyes üzenettel látom el, ahová nevetek és az esküvőtök dátuma is kerül. Válassz esküvőd színéhez illeszkedő szappanvirágot (törtfehér, halványsárga, mentazöld, pasztell rózsaszín), melyet természetes fagyapot ágyra helyezek, így nem mocorog majd a dobozban.
500 Ft
Várható szállítási idő: 10 munkanap

Mennyi manna és páratlan köszönetajándék a levendulás méz! Hölgy vendégeknek ideális választás lehet ez az ehető köszönőajándék. A csinos üvegcsébe töltött mézet olyan ajándékkísérővel készítem, amelyen helyet kap a nevetek és esküvőtök dátuma is. 
Találj az üveg tetejére a dekorációhoz illeszkedő ajándékkísérő kártyát (ITT), melyet akár névre szóló ültetőkártyaként (ITT) is használhattok.

550 Ft
Várható szállítási idő: 10 munkanap

Hagyományos stílusú esküvők tökéletes köszönetajándéka lehet a kémcsőbe töltött csemege kalocsai fűszerpaprika. Vendégeid otthonukban, még számtalanszor felidézhetik esküvőtök feledhetetlen hangulatát, amikor ételeiket a tőletek kapott paprikával varázsolják különlegessé!

A köszönetajándékhoz színes szaténszalaggal rögzített ajándékkísérő kártya is jár.

570 Ft
Várható szállítási idő: 10 munkanap
Tetszetős, ehető köszönetajándékot keresel a Nagy Napra? Ha igen, válaszd férfi vendégeitek számára a csípős mustárt! E vendégajándék remekül illeszkedik földszínű dekorációhoz, ahol dominálnak a bézs, a mustár és a csokoládé árnyalatok. Találj az üveg tetejére a dekorációhoz illeszkedő ajándékkísérő kártyát (ITT), melyet akár névre szóló ültetőkártyaként (ITT) is használhattok.
450 Ft
Várható szállítási idő: 10 munkanap
Tetszetős, ehető köszönetajándékot keresel a Nagy Napra? Ha igen, válaszd a karamellizált almalekvárt! E vendégajándék remekül illeszkedik földszínű dekorációhoz, ahol dominálnak a bézs, a mustár és a csokoládé árnyalatok. Találj az üveg tetejére a dekorációhoz illeszkedő ajándékkísérő kártyát (ITT), melyet akár névre szóló ültetőkártyaként (ITT) is használhattok.
450 Ft
Várható szállítási idő: 10 munkanap

Lepd meg a násznépet különleges megjelenésű köszönetajándékkal! A kémcsőbe töltött illatozó fürdősó a Csodaszappan műhelyében készül, tetszőleges illatban és színben, hogy az esküvői dekorációhoz teljes mértékben illeszkedjen. A fürdősót minden esetben egyedileg készítem az esküvő előtt.

El tudnád képzelni a Nagy Napon? Keress fel, elkészítem nektek! 

info@csodaszappan.hu vagy 06-20-200-2882

590 Ft
Várható szállítási idő: 5 munkanap
Ajándékozz egészséget szeretteidnek! A gondosan válogatott szárított gyógynövényekből álló teakeverék erősíti az immunrendszert és nyugtatja az idegeket. A kraft papírba csomagolt teafüvek hosszan megőrzik gyógyhatásukat az aromazáró tasaknak köszönhetően. Az ajándékkísérő kártya megjelenését hétféle grafikából választhatod ki, de kérheted kézzel írt kalligrafikus betűkkel is, 2 IN 1 névre szóló ültetőként (ebben az esetben kérj külön ajánlatot az info@csodaszappan.hu-n keresztül). Igény esetén levéllel is díszítem wink.
490 Ft