A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. 

Névre szóló ültetőkártyák

Jó lenne kevesebből kihozni az esküvőt, de fontos a dekoráció és a harmonikus dizájn?

Rendben, kitaláltam nektek: miért ne lehetne köszönőajándékotok az „ültetőkártya” is  egyben? Kettőt egy csapásra úgy, hogy a közvetlenségből semmit nem veszítetek. Jól hangzik, ugye?

Válaszd ki az esküvőtök hangulatához leginkább illeszkedő grafikát, amit névre szólóköntösbe varázsolok a Nagy Napra!
Rendezés:

Névre szóló ültetőkártya: 1-es grafika

A cseresznyevirágos grafikájú kártya pasztell színeivel remekül illik a pink, a letisztult, és a romantikus stílusú, vagy tavaszi hangulatú esküvők dekorációjához. A felirat színe igény szerint módosítható.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 2-ES GRAFIKA

A levélmintás grafikájú ültetőkártyával ellátott köszönetajándék ideális választás lehet letisztult, természetes vagy Eco stílusú esküvői dekor kiegészítőjeként. A felirat színe igény szerint módosítható.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 3-AS GRAFIKA

Az aquarell hatású eukaliptusz levélmintás kártya jó választás lehet, ha esküvőd természetes, vagy Eco stílusú. Igény esetén a felirat színe módosítható.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 4-ES GRAFIKA

A kék és narancs színekben pompázó virágmintás kártya remek választás köszönetajándékodhoz, amennyiben esküvőd rusztikus, vagy természetes stílusú, de nyári hangulatú dekorációhoz is passzol. 
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 5-ÖS GRAFIKA

Ez az ízléses, elegáns levélmintás ültetőkártya nagyszerű kiegészítője lehet természetközeli, greenery stílusú esküvők köszönetajándékainak.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 6-OS GRAFIKA

A gazdag ornamentikus mintájú, sáfrány színű kártya nagyszerű kisérője rusztikus, vintage, vagy romantikus stílusú esküvőknek. A felirat színe igény szerint módosítható.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 7-ES GRAFIKA

A levendulavirágos ültetőkártya kihagyhatatlan, ha esküvőtöket sok-sok levendulával és vintagetermészetes vagy éppen nyári hangulatú dekorelemekkel varázsoljátok különlegessé.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 8-AS GRAFIKA

Letisztult vagy vintage stílusú esküvői dekorációhoz remekül illik a madársziluettes ajándékkísérő kártyával ellátott köszönetajándék. 
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 9-ES GRAFIKA

Természetközeli színvilágú, greenery stílusú esküvők közkedvelt ajándékkártyája. Remek választás ha dekoráció színei között zöld, arany, fehér és barna árnyalatok dominálnak.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 10-ES GRAFIKA

Vintage, természetes és Eco stílusú esküvők közkedvelt levélmintás ültetőkártyája. Remek választás ha dekoráció színei között fehér, zöld, bézs és barna árnyalatok dominálnak.
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 11-ES GRAFIKA

Bézs és türkiz esküvők vidám kiegészítője lehet a zöldeskék madárpárt ábrázoló ajándékkísérő kártyával díszített köszönőajándék. 
100 Ft

NÉVRE SZÓLÓ ÜLTETŐKÁRTYA: 12-ES GRAFIKA

Mentazöld és barack apró virágmintás ültetőkártya. Ideális választás szappanos köszönőajándékhoz ha esküvőd stílusa rusztikus, vintage vagy romantikus lesz. 
100 Ft
Az oldal tetejére