A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Elfogadom
Termékek Menü

Névre szóló ültetőkártyák

Jó lenne kevesebből kihozni az esküvőt, de fontos a dekoráció és a harmonikus dizájn?

Rendben, kitaláltam nektek: miért ne lehetne köszönőajándékotok az „ültetőkártya” is  egyben? Kettőt egy csapásra úgy, hogy a közvetlenségből semmit nem veszítetek. Jól hangzik, ugye?

Válaszd ki az esküvőtök hangulatához leginkább illeszkedő grafikát, amit névre szólóköntösbe varázsolok a Nagy Napra!
Rendezés:
A cseresznyevirágos grafikájú kártya pasztell színeivel remekül illik a pink, a letisztult, aromantikus, természetes stílusú, vagy tavaszi hangulatú esküvők dekorációjához. A felirat színe igény szerint módosítható.
65 Ft
A levélmintás grafikájú ajándékkísérő kártyával ellátott köszönetajándék ideális választás lehetletisztult, természetes vagy Eco stílusú esküvői dekor kiegészítőjeként. A felirat színe igény szerint módosítható.
65 Ft
Az aquarell hatású kökényágas grafikájú kártya jó választás lehet, ha esküvőd természetes, Eco, vagy őszi tematikájú. Igény esetén a felirat színe módosítható.
65 Ft
A kék és narancs színekben pompázó virágmintás kártya remek választás, amennyiben esküvődrusztikus, vagy természetes stílusú, de nyári hangulatú dekorációhoz is passzol
65 Ft
Ez az ízléses, egyszerű mályvavirágos ajándékkísérő kártya nagyszerű kiegészítője lehet letisztult, rusztikus, romantikus, és nyári hangulatú esküvők köszönetajándékainak.
65 Ft
A gazdag ornamentikus mintájú, sáfrány színű kártya nagyszerű kisérője rusztikus, vintage,romantikus vagy rose gold stílusú esküvőknek. A felirat színe igény szerint módosítható.
65 Ft
A levendulavirágos ajándékkísérő kártya kihagyhatatlan, ha esküvőtöket sok-sok levendulával és vintagetermészetes vagy éppen nyári hangulatú dekorelemekkel varázsoljátok különlegessé.
65 Ft
Ez a pasztell zöld levélmintás kártya remekül passzol természetes, vintage vagy Eco stílusú köszönetajándékokhoz. A grafikán a felirat színe mellett a levelek színe is módosítható!
A kártya csak a Csodaszappan köszönetajándékaihoz jár ingyenesen.
65 Ft
Egyik legnépszerűbb ajándékkísérőnk. Tökéletesen passzol pinkletisztult, romantikus, természetes vagy rose gold stílusú esküvők dekorjához.
65 Ft
Vintage, természetes és Eco stílusú esküvők közkedvelt ajándékkártyája. Remek választás ha dekoráció színei között a bézs, a menta és a barna árnyalatok dominálnak.
65 Ft
Az ágon ringatozó madárpárt ábrázoló kártya ideális választás, ha esküvődön a földszínek dominálnak, vagy rusztikus, esetleg retro hangulatú kiegészítőkkel szeretnéd különlegessé tenni az asztali dekort. A felirat mellett a grafika színe is módosítható!
65 Ft
Mályva - bézs levélkoszorú: rusztikus, vintage, letisztult és őszi hangulatú esküvők tökéletes kiegészítője. 
65 Ft
Színes, vidám és csupa szív. Kell ennél több ha pink, bohém vagy romantikus stílusú esküvőt tervezel.
65 Ft
Egyszerű, letisztult mégis karakteres. A vintage virágmotívumok ezúttal erőteljes színt kaptak így extravagáns, elegáns, de akár még retro hangulatú esküvőtöket is feldobhatjátok a melléjük csomagolt köszönetajándékokkal. Igény esetén a felirat mellett a grafika színe is módosítható.
65 Ft
vidám pisztáciaszín remekül passzol a bézshez. Bátran válaszd ezt a kísérőkártyát, ha esküvődtermészetes, Eco, rusztikus, letisztult stílusú vagy ha dekorotok tavaszi hangulatú lesz. Igény esetén a felirat mellett a levélindák színe is módosítható.
65 Ft
zöld levelekből font koszorút stilizáló ajándékkártya szinte minden asztali dekorhoz illeszkedik, de legtökéletesebbb ha természetes, Eco vagy rusztikus hangulatú esküvőt szeretnénk kiegészíteni vele.
65 Ft
papsajtvirágos, pasztellszínekben pompázó ajándékkártya kitűnő választás, ha az esküvőtöketőszi tematika köré szervezitek, de jól passzol rusztikus, vintage és természetes stílusú partik köszönetajándékaihoz is.
65 Ft
A madárpár-motívumos kártyával díszített köszönetajándék kedves és vidám eleme lesz az asztali dekorációnak. Garantált a siker ha pink, vintage, romantikus vagy rose gold stílusú esküvőtökhöz választjátok.   smiley  
65 Ft
Türkizkék színben pompázó mandalás ajándékkísérő, egyszerű és nagyszerű!
65 Ft
Néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Igény esetén a felirat és a grafika színe is módosítható.
65 Ft