A weboldal cookie-kat használ, amik abban segítenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. 

Náluk megtalálod

Tele-porta

Kovács Dániel, fiatal gazdálkodó Albertirsáról. 2014-ben végzett a Szent István Egyetemen  Agrármérnökként. Édesapja mellett dolgozik a családi gazdásgban, ahol  évtizedek óta foglalkoznak gyümölcs- és zöldségtermesztéssel.  Dani ötlete volt, hogy a hagyományos gazdálkodást, az ős- és kistermelőket összekösse az online értékesítésen keresztül az igényes fogyasztókkal.  Így a termelők egy biztos értékesítési csatornát, biztos megélhetést, a fogyasztók pedig jó minőségű, egészséges, megbízható forrásból származó élelmiszert, és most már Csodaszappant is kapnak. 

A Tele-porta webshopján jelenleg a legnépszerűbb szappanokat lehet megrendelni: kecsketejes-levenduláskecsketejes-körömvirágoscitromfüvesteafaolajos-kecsketejesrózsafaolajos-kecsketejes és a téli csoda.

Webshop: http://www.tele-porta.hu/

Nádas Tó Park Hotel

A Hotel recepcióján a teljes kollekció elérhető, díszdobozban. Az aktuális készletet általában egy dizájnos üvegvázában helyezik el, a Csodaszappanos bemutatódobozban pedig bátran meg lehet illatozni a szappankákat. Egyébként ez az a nagyszerű szálláshely, ahol minden szobában illatozó Csodaszappanok várnak...én szóltam   wink

Cím: 2211 Vasad, Monori út 100.

Pillangó Könyvesbolt  

A Kossuth Lajos utcai hangulatos könyvesboltban - Zsuzsiéknál - szintén a teljes Csodaszappan-kínálatot eléritekA boltban - a szappanok mellett - gyakorlatilag az összes monori kézműves termék megtalálható (boroklekvárokhorgolmányok stb.), vagyis mindenképp érdemes benéznetek, ha a tökéletes ajándékot keresitek szeretteiteknek.

Cím: 2200 Monor, Forrás köz 2.

Steiber Orsi

Orsi és párja, Zsolti két fantasztikus energiával rendelkező ember, akik gyakorlatilag segítség nélkül látnak el 0-24-ben több, mint 80 kecskét. Persze a történet itt nem ér véget. A takarmányozás, fejés csak kis szelete tennivalóiknak, hiszen ezután következik még a kiváló minőségű kecsketej feldolgozása is, amiből aztán - minden túlzás nélkül kijelenthetem - a monori piac legízletesebb sajtjai, gyümölcsjoghurtjai és személyes kedvencem: a négyhagymás kecskekőrözött (tarka borssal fűszerezve) készül. A legnépszerűbb Csodaszappanok alapanyagát, nem is kérdés, hogy tőlük szerzem be, a kiváló minőség pedig őket is igazolja, a kecsketejes szappanok valóban csodát tesznek.

Orsit szombatonként a piacon találjátok (nagyjából közép tájon), szappanos dobozkájában pedig kivétel nélkül a kecsketejes szappanok legjava várja, hogy valamelyikőtök fürdőszobájában landoljon.

Cím: Monor, Piactér 

Nyerges Termál Hotel

Nádtető, vidéki romantika, muskátlik, lovak, hattyúk és egy remek szálláshely: ez a Nyerges Hotel, ahol a lakosztályokba bekészítve és a recepció csinos üvegvitrinjében is megtaláljátok a Csodaszappan termékeit.

Cím: 2200 Monor, Hegyessy tanya 3.

Az oldal tetejére